Lomitus ja eläintenhoito

Luottamus ja eläinten hyvinvointi

Lomituspalveluideni avainasemassa ovat luottamus siitä, että eläimiä kohdellaan hyvin, niitä hoidetaan asiaan kuuluvilla ja tilanne tärkeiden rutiinien kaltaisilla tavoilla. Minulle on tärkeää, että voitte huokaista ansaitun lomanne aikana ja luottaa siihen, että eläimiä hoidetaan hyvin.  

Rakastan eläimiä.
Olen luotettava ja tunnollinen.
Kysyn kun on kysyttävää ja opin mielelläni myös uusia asioita. 

Hain 2018 agrologin opintojeni ohessa työharjoitteluun lammastilalle ja lampaat veivät sydämeni. Olen ollut mukana vuoden kierron jokaisessa työtehtävässä ja päivitän jatkuvasti tietoani eläimistä. Myös haave omasta katraasta on työn alla. 
Koen molempien ammattieni tukevan toisiaan ja tyyliäni tehdä työtehtäviäni. Ymmärrän tuotannollisen näkökannan, mutta haen myös ratkaisuja ja työtapoja, jotka laittavat eläinten hyvinvoinnin listan kärkipaikoille.
Ilman eläinten hyvinvointia, ei ole kannattavaa tuotantoakaan.
Vaikka etupäässä teen töitä lampaiden parissa, eivät lehmät ole pois suljettuja. Olen lypsänyt lypsyasemalla ja parsinavetassa, mutta näistä on hetki aikaa.
Opettelen ja tutustun myös lehmien maailmaan mielelläni. 

Ylläpidän ammattitaitoani myös erilaisten luentojen ja webinaarien avulla. Keväällä tulossa mm. Lammasmaailman asiantuntijawebinaareja koskien lampaiden terveyttä ja hyvinvointia. 

Lisää minusta voit lukea täältä.
Ja yhteyttä voit ottaa 
jenny.hanhilahti@lomeko.fi
p. 0405618908
tai yhteydenotto -lomakkeella.

tarjoamani palvelut

Lomitukset
Apukädet hoitotoimenpiteisiin
Laidunkierrokset
Rakennusten nurkkien siivousapu ja järjestely
Eläintenkoulutus