arjen sujuvuus

Kurssit ja yksityiskäynnit eläinklinikalla

ARKIKURSSI ELÄINKLINIKALLA
Eläinklinikka Tsemppi, Ruskatie 1, 02970 Espoo

Sunnuntaisin 7.4 – 28.4 klo 13- 14.30
Neljäs kerta eläinlääkärin kanssa.
Hinta 159€
Lisätiedot alempana

PENTUKURSSI ELÄINKLINIKALLA,
Eläinklinikka Tsemppi, Ruskatie 1, 02970 Espoo

sunnuntaisin 7.4 –  28.4 klo 11 – 12.30
Neljäs kerta eläinlääkärin kanssa 28.4
Hinta 159€
Lisätiedot täällä.

YKSITYISKÄYNNIT ELÄINKLINIKALLA,
Eläinklinikka Tsemppi, Ruskatie 1, 02970 Espoo
Parittomien viikkojen tiistaisin, muina päivinä sovittaessa. 
Ajanvaraus täältä.

Yhteistyössä www.elainklinikkatsemppi.fi

Lisätiedot täältä.

Arkikurssilla yhdistyvät tärkeiden taitojen oppiminen ja eläinklinikkaan tottuminen. Tee yhteisestä hetkestäsi lemmikkisi kanssa merkityksellinen ja vahvista suhdettanne käytännön harjoittelun kautta.

Yksilöllinen Ohjaus, Yksilöllinen Kehitys: Koiran arkitaitojen opettelussa ymmärrämme, että jokainen koira on omanlaisensa yksilö. Siksi tarjoamme ohjausta, joka vastaa juuri sinun koirasi tarpeita. Näin voimme varmistaa, että harjoittelu tapahtuu lemmikkisi omassa tahdissa, antaen sille mahdollisuuden tuoda esiin parhaat puolensa.

Eläinklinikkaan Tottuminen: Koulutus tapahtuu eläinklinikalla, jossa on lempeä ja turvallinen ympäristö koirallesi. Tämä antaa sille mahdollisuuden oppia arkitaitoja ja samalla tottua eläinklinikan ympäristöön.

Kouluttajan tuki: Kouluttajana näen arjen asioiden olevan kaiken perusta, ja myös sen, kuinka haasteet arjessa voivat kuormittaa elämää. Siksi haluankin olla tukena kohti toimivaa ja koiran sekä omistajan vahvan yhteyden siivittämää arkea. Yksilöllisen ohjauksen avulla voitte yhdessä saavuttaa haluamanne tavoitteet ja nauttia koulutuksen antamista opeista.

Positiivinen Vahvistaminen: Palkitsemme haluttua käytöstä ja kannustamme koiraasi oppimaan innostavassa ja positiivisessa ympäristössä. Näin luomme koirallesi hyvinvointia edistävän oppimiskokemuksen.

4 kerran Arkikurssin tapaamiset huhtikuussa
sunnuntaisin klo 13 – 14.30
7.4

14.4
21.4
28.4
eläinlääkärin kanssa 
Hinta 159€

2 ensimmäistä kertaa harjoitellaan yleisiä arkeen liittyviä asioita, myös toiveiden ja teidän tarpeiden perusteella, kolmannella harjoitellaan eläinlääkärikäyntiin liittyviä tukitaitoja ja neljännellä kerralla harjoitellaan tukitaitoja eläinlääkärin ollessa mukana.

Tule mukaan eläinklinikalla järjestettävään koiran arkitaitoja vahvistavaan koulutukseen ja avaa ovet yhteiseen, positiiviseen oppimiseen.

Varaa paikkasi jenny.hanhilahti@lomeko.fi

Ottakaa yhteinen arki haltuun – ja nauttikaa sujuvasta elämästä!

Yhteistyössä www.elainklinikkatsemppi.fi